Lydia Zwier-KentieRob HendriksJelena GregoriusHems ZwierAnook CleonneRemt Meijer
 • Lydia Zwier-Kentie

  Kent de rijks-, provinciale en gemeentelijke overheid en non-profit-organisaties als haar broekzak. Weet wat het is om 'met gevoel' te functioneren in grote organisaties die op ratio zijn ingericht. Onderzoekt en adviseert rekenkamers op een waarderende wijze. Ambassadeur van het Vrouwenvoetbal.In 2013 beloonde de UEFA haar samenwerkingsconcept vrouwenvoetbal met de Golden UEFA Grassroots Award.

 • Rob Hendriks

  Architect bij DAAD architecten. Vanuit een voormalig silogebouw in Beilen werk ik aan ontwerp- en onderzoeksvraagstukken op het snijvlak van architectuur en landschap in de noordelijke regio. Ik houd mij in diverse netwerkverbanden bezig, met het hergebruik van bestaande gebouwen, de leefbaarheid in krimpgebieden en jongeren- en ouderenhuisvesting in combinatie met zorgprogramma's

 • Jelena Gregorius

  I am a highly ambitious and energetic young woman who aims at an international career in the field of development. My big passions are the topics South America, political participation, conflict management, and gender. Currently, I am a BBA student in Project Management with a specialisation in Communication & Media at the Windesheim Honours College in Zwolle, the Netherlands.

 • Hems Zwier

  Een avonturier naar het hart van mens en organisatie. Passie voor talent en eigen kracht als drijfveer voor verandering. Inspirator, conceptontwikkelaar en aanjager van het Social Innovation Lab. Als adviseur van het Lab betrokken bij het waarderend onderzoeken van sociale vraagstukken en organisatieverandering.

 • Anook Cleonne

  Beeldend kunstenaar, katalysator, aanjager en verankeraar van co-creatie en beeldvorming. Doener en bouwer die met beide benen op de grond staat maar graag haar verbeeldingskracht in de wolken houdt!

 • Remt Meijer

  Boer( akkerbouwer) sinds 1972 na een landbouwkundige opleiding aan de HLS in Groningen en een studie management en marketing in Engeland (Essex college). Mijn boeren loopbaan is aangevuld met diverse bestuursfuncties in de politiek , bedrijfsleven en besturen zoals ANWB, AVRO en musea. Nu actief als bestuurslid van een waterschap, landschapsbeheer en culturele instellingen.

Meemakers

Graag stel ik een aantal meemakers aan u voor. Een aantal? Jazeker want eigenlijk is iedereen die meedoet aan projecten van het Social Innovation Lab een meemaker.

Meemakers die hun kennis en ervaring delen, die geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers die samen mooie projecten realiseren, die de gebaande paden durven te verlaten om waarderend te onderzoeken.

Samen op zoektocht gaan naar een werkelijk duurzaam resultaat, het levert de mooiste verhalen en ervaringen die bij je blijven.

Hems Zwier | 2012