Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

Anook Cleonne

Anook Cléonne |Beeldend kunstenaar | Aanjager | Foody

Anook zwart wit portret

Beeldend kunstenaar, katalysator, aanjager en verankeraar van co-creatie en beeldvorming binnen organisaties. Doener en bouwer die met beide benen op de grond staat maar graag haar verbeeldingskracht de vrije loop laat en zo óók haar hoofd in de wolken blijft houden!

Anook combineert een weidse blik met een gerichte focus. Anook vertelt wel ‘ns ergens over co-creatie, innovatie vanuit creativiteit en de noodzaak om af en toe de verdwalen!

Vanaf 2012 is ze voor de provincie Gelderland werkzaam als onafhankelijk lid/adviseur in de Regiocommissie Food Valley om een brug te slaan tussen de overheid en het bedrijfsleven. Ook geeft ze les op ArtEZ in Arnhem. Daarbij brengt ze haar expertise in het op gebied van verbeeldend metaforisch denken. Met name rondom vraagstukken bij de Big why!

Anook was meemaker van de Zomerschool 2012, Zomerschool 2013, de Dragons’ Den Oud Bocum en de Dragons’ Den IJsseldelta over sociale innovatie en de veranderende rol van de overheid en de Dragons’ Den Kampen over de maatschappelijk rol van sportverenigingen.