Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

Arnold te Raa

Arnold te Raa | coach | Leiderschap | systemisch werken

Arnold te Raa is vooral mens. Hij heeft een brede interesse in creativiteit, organiserende principes, filosofie, psychologie en spiritualiteit. Leidend is wat er zich tussen mensen afspeelt, waarom doen mensen zoals ze doen?

Zijn motto is Van goed naar beter. Mensen zijn in staat veel goed te doen. De nadruk daarop leggen biedt de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling.

‘s Nachts mag je hem wakker maken voor een goed gesprek over dingen die er toe doen. Van gedachten wisselen en ‘schuren’ langs waarheden en meningen. Vanuit een open contact en bereidheid om de verbinding aan te gaan.  Als privé-piloot heeft hij geleerd wat het is om controle te hebben en te ontspannen als dat nodig is. Afstand nemen en overzicht houden zijn belangrijke vaardigheden die een piloot nodig heeft om het vliegtuig te laten vliegen. Leiderschap is een vaardigheid die hij het best heeft geleerd met het besturen van een vliegtuig. Actie nemen als dat nodig is en rekening houden met veranderende omstandigheden.

Arnold was meemaker tijdens de Zomerschool 2012, de Zomerschool 2013 en de Dragons’ Den Oud Bokum