Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

Marlijn Nijboer

Marlijn Nijboer | Taalkunstenaar | Kindkracht | Uitgever | Spiritueel

Ik speel graag met taal, schrijf sproken en gedichten en treed op als verhalenverteller. Woorden zijn voor mij een voertuig. Ze verbinden de essentie van dat wat je buiten ziet, hoort, voelt en ervaart, met de essentie van jou als mens en dat wat voor jou belangrijk is. En ze verbinden jou als mens met de ander. De verbinding tussen jezelf, het landschap en de ander speelt ook een belangrijke rol in de rituelen die ik met mensen doe. Altijd in de natuur, en het liefst bij volle maan. Evenals de sproken die ik schrijf en de verhalen die ik vertel, werken ook deze rituelen helend. Ik geef workshops op scholen, waarin ik kinderen laat spelen met taal en ritme. Het leukst vind ik het, om taal daarbij samen te laten gaan met muziek, tekenen of schilderen.

Ik geloof dat ieder mens talent heeft en vindt dat ieder kind het recht heeft om dit te ontwikkelen. Drie jaar geleden startte ik daarom met de ontwikkeling van ‘Koffer vol Kindkracht’, gericht op talent- en wensontwikkeling in het onderwijs.

Marlijn was meemaker en pionier van de Zomerschool 2012.