Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

Projecten

Het Social Innovation Lab daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en het samenbrengen van een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen. Daar komen de mooiste en krachtigste oplossingen van! Het Lab doet dat voor opdrachtgevers en initieert ook zelf projecten.

De Dragons’ Den Oud Bokum rond het thema sociale innovatie werd in opdracht en nauwe samenwerking met het Honours Programme van de Hogeschool Windesheim georganiseerd. De Zomerschool 2012 en De Zomerschool is … zijn initiatieven van het Lab.

Ook het project World Forum for Democracy is een mooi voorbeeld van een ervarend-lerenconcept, waarin studenten als bloggers het door de Raad van Europa geïnitieerde World Forum for Democracy verslaan voor het Society3.0 Magazine.

Het project Battle of Ideas is een ander voorbeeld waarin het lab gevraagd werd om een spannende en uitdagende pressure cooker te ontwikkelen, waarbij inhoud, plezier en uitdaging hand in hand gaan.

Het project Challenge the Future staat nu in de steigers! Een project dat jongeren gaat uitdagen tot het uiterste te gaan. Benieuwd? Lees meer

Kijk eens bij Advies voor een overzicht van de opdrachtgevers waarmee wij sinds 2012 trajecten uitvoerden die de mooite waard waren!