Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

De Zomerschool 2013

kleinformaat-2631 kopieVlak bij het wad …. op een magische plek opent de Zomerschool in augustus weer haar deuren. De verstilde oude boerderij Oud Bocum zal weer bruisen van energie. Workshops, theater, muziek, kunst, sport, stilte, vuren en bijzondere ontmoetingen.

Er is keihard gewerkt aan het programma 2013 en dagelijks komen er nog nieuwe onderdelen bij. Meerdaagse onderdelen, korte workshops, inspiratiesessies, stilte-wandelingen, wad excursies, kampvuurlezingen en de Lazy Summer Night Specials.

Een bijzondere plek voor bijzondere ontmoetingen! Dit jaar het thema ‘RUIMTE‘ Ruimte voor verwondering ….  ruimte om zelf te vullen, om samen met anderen vorm te geven aan jouw Zomerschool.

DE ZOMERSCHOOL 2013, OUD BOCUM, KLOOSTERBUREN.