Dragons' DenEen optimale toekomstInternationale uitdagingenUnieke locaties en activiteiten
 • Dragons' Den

  Een enerverende, spannende driedaagse pressure cooker! Op maat voor onderwijsinstellingen, organisaties en bedrijven. Creativiteit, samenwerken, hoge druk en reflectie. Onze Dragons' Den blijft u jaren bij. Op unieke locaties in binnen en buitenland.

 • Een optimale toekomst

  In deze training onderzoekt u de best mogelijke toekomst voor uw organisatie of bedrijf. Uitkomst: een gezamenlijke ambitie en concrete stappen om deze te realiseren!

 • Internationale uitdagingen

  Specials voor onderwijsinstellingen, organisaties en bedrijven. Persoonlijk leiderschap ontwikkelen in een internationale setting. Projecten en expedities.

 • Unieke locaties en activiteiten

  Uitdagende locaties vormen de context voor en dragen bij aan de leerervaringen. Hoofd, hart en handen werken nauw samen tijdens de trainingen.

Regie op jouw verhaal

In deze training wordt vanuit jouw historisch perspectief en actuele thema’s zicht verkregen op jouw optimale toekomst. Het schrijven en regisseren van jouw verhaal loopt als een rode draad door de cursus. Het eindresultaat is een duidelijk pad met stapstenen om jouw gedroomde toekomst daadwerkelijk te realiseren.

Tijdens de training werk je in de natuur die zich als vanzelf als verhaallijn aandient. De cursus is bedoeld voor iedereen die staat voor belangrijke keuzemomenten of richting zoekt.

Er zijn twee varianten, een 1daagse training (12 uur) en een 3daagse training [Nu te boeken] inclusief overnachtingen. Beide trainingen zijn beschikbaar vanaf het voorjaar van 2014