Advies bij veranderingProjectenTrainingenMeemakers
 • Advies bij verandering

  Het Social Innovation Lab adviseert bij verandering. Vooral daar waar ambitieuze (organisatie)doelen, zelforganiserend vermogen en het ontwikkelen van het menselijk potentieel hand in hand gaan.

 • Projecten

  Het Social Innovation Lab voor projecten die de mooite waard zijn. Vaak sociale vraagstukken. Het daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en brengt een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen samen.

 • Trainingen

  Het Lab traint. Uitdagende nieuwe trainingsconcepten. Een inhoud gericht op vernieuwing vraagt immers een vorm die daar aan bijdraagt! Het Lab verzorgt inspiratie-sessies, organiseert (meerdaagse) workshops en special events.

 • Meemakers

  Het Lab doet projecten met meemakers. Meemakers delen hun kennis en ervaring, geloven dat co-creatie leidt tot de beste resultaten. Meemakers realiseren samen projecten, verlaten gebaande paden om waarderend te onderzoeken. Samen op zoektocht naar een werkelijk duurzaam resultaat. Verhalen en ervaringen creëren die bij je blijven!

Het social Innovation Lab is

een dynamisch huis van diensten voor al degene die zich richten op projecten en experimenten op het terrein van sociale innovatie en social enterprise. Twee begrippen waar een wereld achter schuil gaat.

Het Lab vindt het belangrijk deze begrippen inhoud te geven en concreet te maken: ‘samen zorgen dat het morgen nog beter gaat dan vandaag op terreinen als onderwijs, werk en zorg’. Zo simpel kan het zijn! Het Lab is een netwerk met een groot aantal specialisten, dromers en doeners op de meest uiteenlopende terreinen. Samen in staat om ‘state of the art’- oplossingen te bieden bij het realiseren van projecten en workshops.