Anook Cleonne

Anook Cléonne |Beeldend kunstenaar | Aanjager | Foody

Anook zwart wit portret

Beeldend kunstenaar, katalysator, aanjager en verankeraar van co-creatie en beeldvorming binnen organisaties. Doener en bouwer die met beide benen op de grond staat maar graag haar verbeeldingskracht de vrije loop laat en zo óók haar hoofd in de wolken blijft houden!

Anook combineert een weidse blik met een gerichte focus. Anook vertelt wel ‘ns ergens over co-creatie, innovatie vanuit creativiteit en de noodzaak om af en toe de verdwalen!

Vanaf 2012 is ze voor de provincie Gelderland werkzaam als onafhankelijk lid/adviseur in de Regiocommissie Food Valley om een brug te slaan tussen de overheid en het bedrijfsleven. Ook geeft ze les op ArtEZ in Arnhem. Daarbij brengt ze haar expertise in het op gebied van verbeeldend metaforisch denken. Met name rondom vraagstukken bij de Big why!

Anook was meemaker van de Zomerschool 2012, Zomerschool 2013, de Dragons’ Den Oud Bocum en de Dragons’ Den IJsseldelta over sociale innovatie en de veranderende rol van de overheid en de Dragons’ Den Kampen over de maatschappelijk rol van sportverenigingen.