Projecten

Het Social Innovation Lab daagt uit tot nieuwe vormen van samen leren, werken en leven. Het verbindt generaties, het gaat uit van ieders talent en het samenbrengen van een zo groot mogelijke diversiteit aan kennis, kunde en culturen. Daar komen de mooiste en krachtigste oplossingen van! Het Lab doet dat voor opdrachtgevers en initieert ook zelf projecten.

De Dragons’ Den Oud Bokum rond het thema sociale innovatie werd in opdracht en nauwe samenwerking met het Honours Programme van de Hogeschool Windesheim georganiseerd. De Zomerschool 2012 en De Zomerschool is … zijn initiatieven van het Lab.

Ook het project World Forum for Democracy is een mooi voorbeeld van een ervarend-lerenconcept, waarin studenten als bloggers het door de Raad van Europa geïnitieerde World Forum for Democracy verslaan voor het Society3.0 Magazine.

Het project Battle of Ideas is een ander voorbeeld waarin het lab gevraagd werd om een spannende en uitdagende pressure cooker te ontwikkelen, waarbij inhoud, plezier en uitdaging hand in hand gaan.

Het project Challenge the Future ! Een project dat jongeren uitdaagde tot het uiterste te gaan. Benieuwd? Lees meer

Kijk eens bij Advies voor een overzicht van de opdrachtgevers waarmee wij sinds 2012 trajecten uitvoerden die de mooite waard waren!